Torp Ridesenter

Hvis du ønsker å lære mer om hest, og samtidig vil komme tett innpå de majestetiske dyrene, kan det være en god idé å melde seg på en rideskole eller et ridesenter. Det finnes mange slike tilbud rundt omkring i landet, og en av de mest idylliske er utvilsomt Torp Ridesenter. Dette ridesenteret har et variert tilbud og mange unike muligheter for deg som er interessert i hest. Vi skal nå se nærmere på hva du kan se fram til på Torp Ridesenter & Hovslageri AS, så les videre!

Fakta om Torp Ridesenter

Torp Ridesenter ligger idyllisk til i Malvikvegen i Malvik, en kommune som er lokalisert i Trøndelag. Her ligger alt til rette for noen timer på hesteryggen, og du vil bli møtt av hyggelige og kunnskapsrike ansatte ved senteret. Her er det mulig å bli bedre kjent med senterets 9 privathester og 20 skolehester, som alle er trygge og stabile hester med god gemytt. Det tilbys hester for både voksne og barn, og for ulike ferdighetsnivåer. Her kan du trene på alt fra dressurridning og sprang, til enkel ridning for nybegynnere.

Rideleir om sommeren

På Torp Ridesenter kan du blant annet melde deg på en rideleir hver sommer. Dette innebærer mye lek og moro, noe som blant annet inkluderer hestefotball, voltige, kostyme-hopping, baneridning på utebane, ridning i ridehus, kjøring med hest og kjerre, og ikke minst – ridning i skogsområdene. Her vil du kunne få mange nye venner og bekjente som deler hesteinteressen med deg, og dere vil ha mye å snakke om. Det er hovedsakelig barn og unge som melder seg på rideleiren, men det finnes heldigvis aktiviteter som voksne kan ta del i også, på Torp Ridesenter.

Ridekurs, ponniklubb og privattimer

Det tilbys et mangfold av aktiviteter på Torp Ridesenter. Her finner du aktiviteter som kan gjennomføres både aleine og i grupper, og noe for alle ferdighetsnivåer. Av ridekurs finnes det aktiviteter for alt fra nybegynnere til dem som driver med øvet sprang og dressur. For de minste (barn opptil 10 år) finnes det en ponniklubb som er åpen én søndag hver måned. Klubben tar barna med på stell, stallarbeid, ridning og hygge med hestene. Det er også mulig å få privattimer på ridesenteret, der du selv kan bestemme hva du og veilederen skal fokusere på.

Weekendkurs og bursdagsfeiring

Dersom du vil melde deg på et kortvarig kurs med høy intensitet, kan vi anbefale å delta på et weekendkurs. Du vil her bli med på tre separate rideøkter så vel som en teoretisk del, alt i løpet av en helg. Weekendkurs arrangeres opptil to ganger per semester, samt på forespørsel. Det er også mulig å feire bursdagen sin på Torp Ridesenter. Du vil da få tilgang til et lokale hvor festen kan avholdes med mat og drikke, samt at du får en rideinstruktør, hester og ponnier til disponering. Det er mulig å skreddersy bursdagen etter egne ønsker.

Bli kjent med hestene!

Blant de 20 hestene Torp Ridesenter har tilgjengelig på rideskolen, vil du finne en fargerik bukett med velutdannede og snille hester. Du kan blant annet ri på vakre Golden Blaze, en vallak født i 2007 av rasen palomino. Du kan også ri på Prince of Pakistan, en vallak på kun 155 cm som ble født i 2004, av rasen tinker. Du finner også Corall Ås, en vakker varmblodig hoppe født i 2006, så vel som Murphy, Prinsesse Fia, Bessie, Candy, Storm, Wicky, Ramona, Vanosch, White Snake, Freya, Simply Red, Ringo Star, Snapp og Høgly Lukas og mange fler.